Hvis du ønsker å kontakte oss, kan du skrive til lei@leinummer.no eller fylle ut kontaktskjemaet nedenfor.  Vær så snill. ikke nøl med å kontakte oss.  I arbeidstiden (08.00 GMT – 17.00 GMT) vil vi kontakte deg vanligvis på få minutter, men ikke mer enn 1 time.

LEINummer, LEI, INC

LEI-nummer: 984500FELECM64Z8T952

Vårt formål er å hjelpe kunder med å forstå regelverkets krav og hjelpe dem med å skaffe LEI-koder. Hvis virksomheten din er underlagt direktiver som EMIR, MiFIR og MIFID II rapporteringsforpliktelser, vil du kreve en LEI fra 3. januar 2018.

Vi har designet automatiserte prosesser som gjør det enkelt å skaffe LEI-koder, raskt og trygt for søkeren. Teamet vårt jobber hardt hver dag for å registrere pålitelige LEI-er, samtidig som det gir utmerket kundesupport og minimert behandlingstiden for verifisering. LEI, INC tilbyr LEI-tjenester over hele verden. I Norge opererer vi under merkenavnet United LEI Service. Vi er en registreringsagent som hjelper kunder med å skaffe LEI-koder fra autoriserte LOU-er. Vi samarbeider med GLEIF-akkrediterte LOU. Vi samarbeider med GLEIF-sertifiserte LOU RapidLEI (Ubisecure Oy), LEI-nummer 529900T8BM49AURSDO55