Personvernregler

Introduksjon

Når du besøker nettstedet vårt, blir informasjon om deg samlet inn og brukes til å tilpasse og forbedre innholdet vårt, og for å øke verdien av innholdet som vises på siden. Hvis du ikke vil at data skal samles inn, slett informasjonskapslene dine (se instruksjonene). Nedenfor har vi utdypet hvilken informasjon som samles inn, deres formål og hvilke tredjeparter som har tilgang til dem.

Informasjonskapsler

Nettstedet bruker “cookies”, som er en tekstfil som lagres på datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen din. Tilsvarende med det formål å gjenkjenne det, huske innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser. Informasjonskapsler kan ikke inneholde skadelig kode som virus. Det er mulig å slette eller blokkere informasjonskapsler. Se instruksjonene: https://www.wikihow.com/Disable-Cookies Hvis du sletter eller blokkerer informasjonskapsler, kan annonser bli mindre relevante for deg og forekomme oftere. I tillegg kan du risikere at nettstedet ikke fungerer som det skal, og at det er innhold du ikke har tilgang til.

Personlig informasjon

Personlig informasjon er enhver form for informasjon som kan tilskrives deg. Når du bruker nettstedet vårt, samler vi inn og behandler en rekke slike opplysninger. Dette inkluderer hvis du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, ellers bruker tjenester eller foretar kjøp via nettstedet. Vi samler og behandler vanligvis følgende typer informasjon: En unik ID og teknisk informasjon om datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen din, IP-nummeret ditt, geografiske plasseringen og hvilke sider du klikker på (interesserer). I den grad du eksplisitt godtar dette ved å oppgi informasjonen, inkluderer dette navn, telefonnummer, e-post, adresse og betalingsinformasjon. Dette vil vanligvis være knyttet til opprettelsen av pålogging eller kjøp.

Sikkerhet

Vi har tatt tekniske og operasjonelle tiltak for å sikre at informasjonen din ikke blir slettet, publisert, mistet, svekket eller kommet i besittelse av en person, misbrukt eller på annen måte behandlet i strid med loven.

Bruk av informasjon

Informasjonen brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg det innholdet som mest sannsynlig er relevant for deg, for å registrere dine kjøp og betalinger, og for å tilby tjenestene du har bedt om, for eksempel å sende deg e-post. I tillegg bruker vi informasjonen til å optimalisere våre tjenester og innhold.

Lengde på lagring

Informasjonen oppbevares i den tid loven tillater det, og slettes når det ikke lenger er nødvendig. Perioden avhenger av informasjonen og bakgrunnen for lagring. Derfor er det ikke mulig å spesifisere en generell tidsramme for når informasjon slettes.

Utlevering av informasjon

Data om din bruk av nettstedet, hvilket innhold du mottar og geografisk beliggenhet, kjønn og alderssegment osv. kan avsløres til tredjeparter i den grad denne informasjonen er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter som brukes i delen “Informasjonskapsler” ovenfor. Informasjonen brukes til å målrette reklame. I tillegg bruker vi en rekke tredjeparter til å lagre og behandle data. Disse håndterer kun informasjon på våre vegne og kan ikke brukes til egne formål. Utlevering av personlig informasjon som navn og e-post osv. Vil bare skje hvis du samtykker i det. Vi bruker bare datamaskiner i EU eller i land som kan gi informasjonen din tilstrekkelig beskyttelse.

Kommentarer og klager

Du har rett til å vite hvilken personlig informasjon vi lagrer om deg. Du kan også motsette deg bruken av denne informasjonen når som helst. Du kan også tilbakekalle ditt samtykke til å behandle informasjon om deg. Hvis informasjonen som behandles om deg er feil, har du rett til å rette den eller få den slettet. Ta kontakt: lei@leinummer.no

Forlegger

Dette nettstedet eies og publiseres av:

LEI, INC

E-post: lei@leinummer.no

Innholdsfortegnelse